perjantai 1. helmikuuta 2013

Friday

Tänään alotin aamun pikku lenkillä, lähti hyvin päivä käyntiin! Otin eilen kirppispöydän ja tänään kävin jo täyttään sitä, unohdin eilen viedä just siisteimmät vaatteet sinne, kun ne jäi henkariin kaappiin enkä muistanu ottaa niitä mukaan! toivottavasti joku kävis niitä sielä kurkkimassa. Lähettiin myöhemmin päivällä käymään serkkujen luona Lempäälässä kahvittelemassa ja sieltä suoraa salibandyreeneihin.. Siinä aikalailla tän päivän ohjelma tiivistettynä! Oli ihana päästä reeneistä suoraa saunaan, hyvä alotus viikonlopulle :) Ois tarkotus saada  ny viikonlopun aikana hiuksiin jotain uutta ilmettä, eli kampaajalle joka on niinkin kaukana kun koti. Äitini siis on kampaaja niin on apu lähellä! :D Oon aina ollu aikalailla vaaleetukkanen, mut nyt ajattelin laittauttaa vähän tummempia raitoja.. katotaan mitä tulee! Huomena olis tarkotus mennä yhden parhaimman ystävän synttärikahville. Illalla suunnataan Nokialle yhdelle kaverille, johon tulee myös pari likkaa joihin tutustuttiin viime Kanarian reissulla, kivaa! :) mutta tänään vietän rennon perjantain..























Ihana sauna takana ja nyt tähän iltaan loistava leffa P.S I love you, joka on ehkä pakko taas katsoa, vaikka tietää jo etukäteen vuodattavansa elokuvan aikana ämpärillisen kyyneleitä… Ihana mutta surullinen. Turhaan ei sitä ole hehkutettu.

Ihanaa viikonlopun alkua!

- Ida

1 kommentti:

  1. Ompa mukavan oloinen blogin alku sulla! Taidan lisätä suosikeihin, seurailla jonkin aikaa sitä kautta ja lopulta ehkäpä liittyä lukijaksi. :-)

    Käy ihmeessä kurkkaamassa myös mun ja liity, jos nappaa.

    http://kaikkiaskeleet.blogspot.fi/

    VastaaPoista